T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Emine Demirkol Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

OKULUMUZUN TARİHÇESİ

EMİNE DEMİRKOL ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU (I. II. ve III. Kademe)

 15-10-2022

       EMİNE DEMİRKOL ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU (I. II. ve III. Kademe)  2022 yılında kuruluş sürecine girmiştir. Bakanlıktan 22 Temmuz 2022 yılında onayı alınmış olup kurucu müdür görevlendirmesi yapılarak 2022-2023 eğitim-öğretim yılı için hazır hale getirilmiştir. 

Okulumuz I. II. ve III. kademeden oluşmakta olup bodrum katı ve zemin katı ile birlikte 4 kattan oluşmaktadır. Okulumuz orta-ağır düzeyde zihinsel yetersizliği bulunan okul çağı bireyler ile orta-ağır düzeyde otizm spektrum bozukluğu bulunan okul çağı bireylerin eğitimini üstlenmiş ve bu doğrultuda bakanlık mevzuat ve ilgili yönetmeliklere sadık kalarak güncel eğitim yöntem ve tekniklerini kullanmaktadır.

 Okulumuz Eyyübiye ilçesinde bulunan özel gereksinimli bireylere okul düzeyinde hizmet etmekle beraber bölgenin ihtiyaç duyduğu alanımzla ilintili konularda kamu ve bakanlık tarafından onaylanmış stk'lar ile işbirliği yaparak bölgenin diğer ihtiyaçlarında da katkı sağlamayı hedeflemiştir.

 

Okulumuzdan nasıl yararlanabilirsiniz?

 Resmi web sitemiz olan www.eminedemirkolozelegitim.meb.k12.tr adresinden veya İsterseniz bizzat okulumuza gelerek bizlere ulaşabilirsiniz. Twitter ve instagram adresimizi takip ederek en güncel duyuru ve gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.10.2022 - Güncelleme: 15.10.2022 12:58 - Görüntülenme: 196
  Beğen | 0  kişi beğendi