ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Emine Demirkol Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Haz

Kahvaltı etkinliğimizin ardından düzenlediğimiz Okulum Tamam Logomu Arıyorum isimli yarışmamızın ödül töreninde yarışma birincisi Yasin YAKUT'un ödülünü Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Seyfullah ÖZDEMİR takdim etti.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılını tamamlarken öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle kahvaltı yaptık.

May

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Fevzi KURT okulumuzu ziyaret etti. Ziyareti sırasında Okul Müdürümüz İbrahim Halil BAŞIBEYAZ ile birlikte okul bahçemizi, sınıflarımızı ve atölyelerimizi gezdiler. Okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Ziyaretinden dolayı Sayın Fevzi KURT'a teşekkür ederiz.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Eyyübiye Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile birlikte farkındalık etkinlikleri düzenledik. Etkinliğimizde öğrencilerimiz öğretmenlerimizle birlikte hazırladıkları çalışmaları sergiledi, halk oyunları gösterileri ve çeşitli oyunlar vardı.

Çevremizde bulunan özel eğitim sınıflarından öğrencilerimizi ve buralarda görev yapan öğretmenlerimizi ağırladık.

Okulumuzun düzenlediği logo yarışması için okulumuza gelen değerli jüri üyelerimiz değerlendirmelerini yaptılar.

Etkinliğimize Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet DEMİR, şube müdürlerimiz Hasan ACABOĞA, Seyfullah ÖZDEMİR ve Hatice ÇİFTÇİ DENGİZ katılım sağladı.

Etkinliğimizde emeği geçen ve etkinliğimize katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü etkinliğimizde öğrencilerimizle müzik eşliğinde el boyama yaptık. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Ömer POLAT sınıflarımızı, rehberlik servisimizi ve okulumuzun çeşitli bölümlerini ziyaret etti. Öğrencilerimizle yakından ilgilendi, öğretmenlerimizden veli ve öğrenci çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyeretlerinden dolayı Sayın Ömer POLAT'a teşekkür ederiz.

Mrt

II. DÖNEM BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTIMIZI YAPTIK. TOPLANTIDA BİRİNCİ DÖNEMİN GENEL DEĞERLENDİRMESİ, DEPREM AFETİNİN TOPLUMUMUZDA BIRAKTIĞI ETKİYİ OKULUMUZDA NASIL EN AZA İNDİREBİLİRİZ, VELİ - OKUL İŞ BİRLİĞİ GİBİ KONULAR GÜNDEM MADDELERİMİZİ OLUŞTURDU.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında eğitime başlayan okulumuzda ilk eğitim öğretim yarı yılını tamamlamış olmanın coşkusunu ve heyecanını yaşıyoruz. Okul müdürümüz ve müdür yardımcılarımızla öğrencilerimizin karnelerini dağıttık.

Öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Şanlıurfa Hipodromu Atla Terapi Merkezine gezi düzenledik. Düzenlediğimiz gezide öğrencilerimiz, uzman ekip eşliğinde özel olarak yetiştirilmiş atlara binerek ufak bir gezinti yapmışlardır. Gezi sırasında oldukça mutlu olmuşlardır. Emeği geçen herkese ve atla terapi merkezi görevlilerine teşekkür ederiz.

Ara

Eyyübiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet GÜLYAPRAĞI ve Eyyübiye RAM'dan Sayın Mehmet Yaşar BADILLI okulumuzu ziyaret etti. Okul hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Öğrencilerimizle etkinlik yapıldı. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Ömer POLAT okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimizle birebir ilgilenerek eğitim süreçleri ve gelişimleri hakkında öğretmenlerimizden bilgi aldı. Okul hakkında idaremizle bilgi alışverişinde bulundu. Okulumuz hakkında olumlu görüşleri ve tavsiyelerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftasını kutladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okul Psikolojik DAnışmanımız tarafından velilerimize "Sağlıklı Yaşam ve Bağımlılık Türleri" konulu seminer verilmiştir. Psikolojik DAnışmanımıza ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Gününde "Sevgi, Her Engeli Aşar." sloganımızla okulumuzun özel öğrencileri ile etkinlikler düzenledik. Programımız Okul Müdürümüz İbrahim Halil BAŞIBEYAZ'ın açılış konuşması ile başlayıp değerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DEMİR'in konuşması ile sonlandı.

Programımızdaki etkinlikler ise halk oyunları ve ritim ekibimizin gösterileri ve mini futbol maçları idi.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize, katılımlarından dolayı velilerimize, işbirliklerinden dolayı Eyyübiye Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ne, desteklerinden ve hediyelerinden dolayı GAP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne, Yavuz Selim İlkokulu özel eğitim sınıfına, Mevlana İlkokulu özel eğitim sınıfına ve Gazi Ortaokulu Özel eğitim sınıfına teşekkür ederiz.