ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Emine Demirkol Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği için öğrencilerimizle hazırladığımız davetiyelerimizi dağıttık.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirildi.    Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. yılı anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı, günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti.   Sevgi, saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

Kas

Öz Bakım Becerileri konulu veli seminerimiz 28.10.2022 tarihinde okul psikolojik danışmanımız tarafından verilmiştir. Seminere okulumuzun özel eğitim öğretmeni de katılmış olup velilerimizden gelen soruları yanıtlamıştır.