ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Emine Demirkol Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Nis

BİGEP (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında gerçekleştirdiğimiz ev ziyareti, bireylerin yaşam koşullarını ve ihtiyaçlarını doğrudan gözlemleme fırsatı sağladı. Ziyaret sırasında, katılımcıların evlerindeki çevresel faktörleri, aile ilişkilerini ve yaşam kalitesini değerlendirdik. Bu ziyaretler, bireylerin günlük yaşamlarını daha iyi anlamamıza ve programlarımızı daha etkin bir şekilde yönlendirmemize yardımcı oldu. Ev sahipleriyle samimi bir iletişim kurarak ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlamaya çalıştık ve bu bilgileri projelerimizi geliştirmek için kullanacağız.

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü

Tem

Şube müdürlerimiz sayın Seyfullah ÖZDEMİR ve sayın Hasan ACABOĞA müdürlerimiz okulumuzu ziyaret ettiler. Okul Müdürümüz İbrahim Halil BAŞIBEYAZ tarafından yeni eğitim öğretim yılına hazırlık çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Okulumuza kazandırmış olduğumuz Görsel Sanatlar Uygulama Alanını da gezerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Sayın şube müdürlerimize ilgileri ve tavsiylerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Kahvaltı etkinliğimizin ardından düzenlediğimiz Okulum Tamam Logomu Arıyorum isimli yarışmamızın ödül töreninde yarışma birincisi Yasin YAKUT'un ödülünü Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Seyfullah ÖZDEMİR takdim etti.